Vinylpersen.nl

Ebweg 6

2991 LT Barendrecht

t +31 (0)180 890 376

www.vinylpersen.nl

info@vinylpersen.nl

Flexi discs & postcards

Flexi discs en Flexi postcards werken in pricipe hetzelfde als een vinylplaat. Het materiaal van een Flexi disc is van PVC en het matariaal van een Flexi postcard is gedrukt karton met een laagje waar de groef in zit. De opvalwaarde is enorm. 

Primair is dit leuke ding natuurlijk een marketingitem waarbij een boodschap op een zeer aparte manier onder de aandacht gebracht wordt. Omdat het geen vinylplaat is zal de geluidskwaliteit lager zijn dan een conventionele plaat. Dit komt door het gebruikte materiaal waarbij een PVC flexidisc beter klinkt dan een Flexi Poscard. 

Flexi Discs

Flexi Discs zijn verkrijgbaar in enkelzijdige of dubbelzijdige geluidsdrager. Er wordt gebruik gemaakt van een PVC folie waar de groeven in geperst worden. De folie is verkrijgbaar in meerdere kleuren zoals bijvoorbeeld transparant, blauw, wit, groen en geel. Wilt u een speciale kleur? Geen probleem; dan kijken wat er op dat moment aanwezig is. De basisvorm van een Flexidisc is 18 x 18 cm wat overeenkomt met het 7" single formaat. Wilt u de flexidisc in een magazine binden dan leveren we een strookje eraan van ca 18mm met een perforatie. Het PVC wordt bedrukt met foliedruk in één kleur. U kunt dit vergelijken met een line-art bedrukking. 

Varianten Flexidiscs:
- Flexidisc 7x7" met of zonder 1 kleur bedrukking
- Flexidisc 7x8" met perforatiestrook met of zonder 1 kleur bedrukkinh
- Flexidisc rond model 7" met of zonder 1 kleur bedrukkingh
- Flexidisc Picture Disc*

*De Flexidisc Picturedisc is een volledig full colour bedrukte PVC card waarbij het beeld met UV inkten op het PVC geprint wordt. Op de andere zijde komen de groeven en de eventuele foliedruk.

Offerte aanvragen


Flexi Postcards

Deze mooie kaarten worden gedrukt op 300 grams GC1 karton. De standaard bedrukking is 4/1 CMYK/Zwart. Op de CMYK voorkant komt een speciale lak waar de groeven instaan. Er zijn twee basismaten: 18x18 cm en 18x13cm. Maar andere maten zijn uiteraard ook mogelijk; zolang het maar op een platenspeler past!

Varianten Flexi Postcards:
- postcard 7x7" in diverse bedrukkingen
- postcard 7x5" in diverse bedrukkingen
- postcard 7x5" met perforatie

Offerte aanvragen