Vinylpersen.nl

Ebweg 6

2991 LT Barendrecht

t +31 (0)180 890 376

www.vinylpersen.nl

info@vinylpersen.nl

Flexi discs

Flexi discs en Flexi postcards werken in pricipe hetzelfde als een vinylplaat. Het materiaal van een Flexi disc is van PVC en het matariaal van een Flexi postcard is gedrukt karton met een laagje waar de groef in zit. De opvalwaarde is enorm. 

Primair is dit leuke ding natuurlijk een marketingitem waarbij een boodschap op een zeer aparte manier onder de aandacht gebracht wordt. Omdat het geen vinylplaat is zal de geluidskwaliteit lager zijn dan een conventionele plaat. Dit komt door het gebruikte materiaal waarbij een PVC flexidisc beter klinkt dan een Flexi Poscard. 

Flexi Discs

Er wordt gebruik gemaakt van een PVC folie waar de groeven in geperst worden. De folie is verkrijgbaar in meerdere kleuren zoals bijvoorbeeld transparant, blauw, wit, groen en geel. Wilt u een speciale kleur? Geen probleem; dan kijken wat er op dat moment aanwezig is. De basisvorm van een Flexidisc is 18 x 18 cm wat overeenkomt met het 7" single formaat. Wilt u de flexidisc in een magazine binden dan leveren we een strookje eraan van ca 18mm met een perforatie. Het PVC wordt bedrukt met foliedruk in één kleur. U kunt dit vergelijken met een line-art bedrukking. 

Varianten Flexidiscs:
- Flexidisc 7x7" met of zonder 1 kleur bedrukking
- Flexidisc 7x8" met perforatiestrook met of zonder 1 kleur bedrukking

Offerte aanvragen